Deze voorwaarden ( ” Voorwaarden” ) zijn van toepassing op het gebruik van de Energiefamilie.info site toegankelijk via http://www.Energiefamilie.info

Door uzelf toegang tot de site te verschaffen, gaat u akkoord met onze Algemene Voorwaarden. Deze Algemene Voorwaarden waarborgen onze privacybeleid en richtlijnen, regels, aanvullende voorwaarden en disclaimers.

Als u niet akkoord gaat met deze voorwaarden, dan kunt u de site niet gebruiken.

WIJZIGINGEN

Energiefamilie.info behoudt zich het recht om wijzigingen, aanpassingen, toevoegingen of verwijderingen aan te brengen zonder voorafgaande kennisgeving. Gelieve deze Algemene Voorwaarden periodiek voor eventuele wijzigingen raad te plegen. Verder gebruik van de site, na het publiceren van de wijzigingen, zal betekenen dat u de wijzigingen hebt geaccepteerd en hiermee akkoord gaat.

INHOUD

Alle inhoud van de site, inclusief tekst, afbeeldingen, gebruikers-interfaces, visuele interfaces , foto’s, merken, logo’s , video’s, foto’s, applicaties, programma’s, computer codes en andere informatie (gezamenlijk , de “Inhoud”), met inbegrip van het ontwerp, de lay-out, “look and feel ” en de rangschikking van deze inhoud, is eigendom van Energiefamilie.info of haar licentiegevers en wordt beschermd door auteursrecht, merkenrecht en andere intellectuele eigendomsrechten en wetten inzake oneerlijke mededinging.

U mag de inhoud van de site printen of downloaden voor uw eigen persoonlijke, niet-commerciële, informatieve of wetenschappelijke gebruik, op voorwaarde dat u alle auteursrechten en andere eigendomsrechten in acht neemt.

U mag de inhoud van de site niet kopiëren, vertonen, distribueren, wijzigen, publiceren, reproduceren, opslaan, verzenden, voor commerciele doeleinden, tenzij uitdrukkelijk, en anders is toegestaan, door toestemming van ons .

U mag geen “reverse engineering” , de-assembleren, de-compileren of enige vertaal software in de content plaatsen, of anderzijds trachten de broncode met dergelijke software af te leiden, behalve voor zover uitdrukkelijk is toegestaan​​, d.m.v. onze voorafgaande schriftelijke toestemming .

Tenzij door ons uitdrukkelijk is toegestaan, mag u geen gebruik maken van robots, spiders , crawlers of andere geautomatiseerde downloaden programma’s, algoritmen of apparaten, of een soortgelijke of gelijkwaardige handmatig proces om zodoende uw zelf bedrijfsgevoelige informatie te verschaffen. U mag niet proberen om ongeautoriseerde toegang tot een deel of kenmerk van de site te krijgen, geldende ook voor alle andere systemen of netwerken die zijn verbonden aan de Site. Het is verboden om de kwetsbaarheid van de site of de aanwezige infrastructuur en de Veiligheid te testen d.m.v. scannen of in een ander vorm, de genoemde onderdelen onder “stress” te zetten.

U mag de site niet gebruiken om informatie ( inclusief software of andere inhoud ) die illegaal is, die inbraak pleegt op de rechten van een ander, dat lasterlijk, beledigend, haatdragend, pornografisch, bedreigend of vulgair is, te publiceren of distribueren. Energiefamilie.info kan ten allen tijde redactionele controle uitoefenen op de inhoud van de site .

Rechten en machtigingen

Energiefamilie.info heeft geen eigendom van de inhoud van de site, toepassing of ander materiaal dat door u of derden aan ons is verstrekt, ( inclusief feedback en suggesties ). Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud , juistheid of de naleving van de relevante wet-en regelgeving.

Echter, met het plaatsen, uploaden, toevoegen, verstrekken van of het inzenden (“Posting” ) verleent u ons en sub- licentiehouders een royalty-vrije, eeuwigdurende, onherroepelijke, wereldwijde, niet-exclusieve recht tot het publiceren en gebruikmaking van uw inzending.

Wij hebben het recht, maar niet de verplichting , om inzendingen te controleren op naleving van deze Algemene Voorwaarden en alle operationele regels die we stellen. We hebben het recht naar eigen goeddunken inzendingen te bewerken, te weigeren, te plaatsen of te verwijderen.

LINKS

De Website kan links naar sites van derden of bronnen bevatten. Energiefamilie.info is niet verantwoordelijk voor de beschikbaarheid van externe sites of bronnen gekoppeld aan die site, en is niet verantwoordelijk of aansprakelijk voor de inhoud, reclame, producten of andere materialen of de beschikbaarheid via dergelijke sites of bronnen. Transacties tussen u en een derde partij zijn strikt tussen u en de derde partij en niet onder de verantwoordelijkheid van Energiefamilie.info. Omdat Energiefamilie.info niet verantwoordelijk is voor de beschikbaarheid of nauwkeurigheid van deze middelen of buiten hun inhoud, moet u zelf de algemene voorwaarden en privacy beleid van deze gelinkte sites beoordelen, aangezien hun beleid kan afwijken van de onze.

Energiefamilie.info verwelkomt links naar sites. Aangezien wij zelf Producten en diensten aanbieden, verbieden wij het posten van links welke aanduiden op verkoop of aanbieden van soortgelijke diensten en producten. Wij behouden ons het recht zulke content te verwijderen.

SYSTEMS BETROUWBAARHEID

Energiefamilie.info streeft er naar de Site vierentwintig ( 24 ) uur per dag , zeven (7) dagen per week beschikbaar te houden.

Noch Energiefamilie.info noch haar leveranciers of licentiegevers geeft enige garantie, dat de Site ononderbroken of foutloos zal zijn, dat eventuele gebreken worden hersteld, dat de site, inclusief de server die zij ter beschikking stelt, vrij is van virussen of andere schadelijke componenten.

logomini

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.