Dreigende energieafsluiting?

Sluit uw huidige energieleverancier u binnenkort af of heeft u snel een energie aansluiting nodig? Geen nood, dit komt vaker voor dan u denkt. U kunt bij Energie Familie om assistentie vragen voor een spoed aanvraag.

In Nederland worden er twee zaken vaak door elkaar gehaald. Aan de ene kant kan je afgesloten worden door de energieleverancier en aan de andere kant door de netbeheerder. Als de energieleverancier je afsluit, zal de energie niet direct worden stopgezet op je adres, maar het energiecontract wordt eenzijdig opgezegd door de leverancier. Een gevolg daarvan is dat je op termijn wordt afgesloten door de netbeheerder en dan zal je in het huis geen stroom en/of gas meer hebben.

 Steeds meer mensen hebben te maken met schulden en kunnen daardoor hun energiekosten niet meer betalen. Om zo snel mogelijk weer energie aan te sluiten kunt u een spoed aanvraag energie indienen. Dat kan gewoon door te beginnen met energie vergelijken en bij uw aanvraag “Spoed aanvraag” te kiezen. U kunt ook eerst contact zoeken of een email versturen naar info@energiefamilie.info. Wij nemen uw aanvraag dan direct in behandeling en sturen deze direct door naar de door uw gekozen energieleverancier.

Houd er wel rekening mee dat veel energieleveranciers je pas accepteren als je eerst een waarborgsom voldoet.