Energie Familie zakelijk

Bent u een ondernemer die aandacht heeft voor duurzaam ondernemen. Energie Familie is de energieleverancier voor het MKB en Grootzakelijke markt als het gaat om stroom, gas en duurzame energie-oplossingen.

Stroom & Gas

Groene stroom, grijze stroom of combinaties van groen/grijs waarbij het minimaal 20% van de levering groen is (vergroening van Nederland). De capaciteit van duurzame energieopwekking in Nederland is momenteel nog niet toereikend om iedereen volledig, voor de volle 100 procent, van groene energie te voorzien. Energie Familie ‘vergroent’ stapsgewijs.

Grootverbruik zakelijk of groot zakelijk 

  • Zoekt u een professionele, betrouwbare en degelijke energieleverancier voor maatwerk, inkoopvoordeel en advies over het vastleggen van inkoopprijzen?
  • Betaalt u een maandelijkse factuur op basis van uw daadwerkelijk energieverbruik?
  • Heeft u:
    – een aansluiting elektriciteit met een doorlaatwaarde > 3 x 80 Ampère
    – een aansluting gas met een doorlaatwaarde > 40 m3 per uur
  • Neem contact met ons op voor maatwerk

MKB

Ook voor huishoudens met een KVK inschrijving of zakelijke instelling met kleinere doorlaat-waarden bieden wij maatwerk. Indien u het gevoel heeft dat u een betere prijs verdient willen wij u graag daarin adviseren en de markt afspeuren naar een tarief dat bij u past en waar u ook tevreden mee kunt zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.