zonnepaneel_energie_familie

Aangedreven door de natuur en toch hetzelfde comfort!

Wij dromen van een wereld waarin iedereen kan genieten van hedendaags comfort zonder dat hierdoor de aarde uitgeput wordt. Onze voorouders leefden reeds duizenden jaren geleden in harmonie met de natuur maar kenden weinig comfort. Vandaag is het net het omgekeerde: we hebben een overvloed aan luxe maar de harmonie met de natuur is volledig zoek. Door te kiezen voor ecologische oplossingen, brengen we het evenwicht tussen comfort en natuur terug in balans.
Als leverancier van onder meer zonnepanelen, carports, overkappingen en alle benodigde omvormers en installatiematerialen, willen wij u graag inspireren om samen met u te komen tot het maken van de juiste keuzes. De keuzes die u op een duurzame manier laten genieten van een lekker warm huis, een zalige douche, een sfeervolle verlichting enz… en dit in harmonie met de natuur.

Hoe werkt het?

Een fotovoltaïsche zonne-energie installatie bevat de volgende onderdelen:

  • de zonnepanelen met bijhorende montageset
  • de omvormer(s) (Invertor)
  • Bekabeling voor het verbinden van de zonnepanelen en de omvormer.

De zonnepanelen vangen het zonlicht op en zetten deze zonne-energie om in gelijkstroom. Deze gelijkstroom wordt via een kabel geleid naar de omvormer die de gelijkstroom omzet in bruikbare wisselstroom. Wisselstroom is de stroom die u afneemt via de stopcontacten om de huishoudelijke apparaten te doen werken. De wisselstroom wordt afhankelijk van uw installatie direct geleid naar uw stopcontact of bij installaties groter dan 600Wp naar uw elektriciteitsmeter bij u thuis. Deze elektriciteitsmeter draait terug wanneer u meer elektriciteit produceert dan u zelf verbruikt. Er verandert dus niets aan de manier waarop u elektriciteit verbruikt, alleen de bedragen op uw elektriciteitsrekening veranderen!

vraag een vrijblijvende offerte aan

 

solar

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.